blog
blog

blog

انواع آب معدنی | بهترین نوع آب معدنی کدام است ؟

انواع آب معدنی شامل آب چشمه، آب معدنی سبک و آب معدنی سنگین می باشد که هر کدام از آن ها دارای ویژگی های خاصی هستند. معمولا تفاوت مهم آن ها در میزان TDS می باشد. منظور از TDS مواد جامد محلول در آب است که باعث سنگین یا سبک شدن آب خواهد شد. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع آب معدنی آشنا کنیم و مقایسه ای بین انواع آب معدنی داشته باشیم.

 

TDS چیست و میزان مجاز آن در آب معدنی چقدر است؟

انواع آب معدنی دارای املاح و ترکیبات خاصی هستند که ما آن را به نام TDS می شناسیم. تی دس اس یعنی مواد جامد محلول در آب که می تواند نیاز بدن را به املاح معدنی تامین کند. در مقاله ی قبلی در خصوص “آب معدنی چیست” می توانید اطلاعات بیشتری در خصوص آب معدنی کسب کنید. طبق تعریفی که از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا FDA اعلام شده هر نوع آبی که در 1 لیتر دارای 250 میلی گرم مواد جامد محلول باشد آب معدنی نامیده می شود. آب معدنی به طور طبیعی در چشمه ها و منابع آب زیرزمینی وجود دارد و ما صرفا آن را استخراج می کنیم. پس آب معدنی توسط انسان ساخته نمی شود. بلکه تنها کاری که ما می توانیم بر روی آن انجام دهیم حذف آلودگی های فیزیکی آن می باشد. زیرا آب از لایه های سنگی زمین عبور می کند و ممکن است به مواد زائد مختلفی آلوده شود.


انواع آب های معدنی

مهم ترین دلیلی که باعث می شود قیمت آب معدنی نسبت به آب آشامیدنی و آب تصفیه شده گران تر باشد وجود املاحی همچون کلسیم، نمک های یددار، منیزیم، پتاسیم، گوگرد و … است. این ترکیبات جزو مهم ترین عناصر معدنی به شمار می روند که تضمین کننده سلامت بدن هستند. پس جنس سنگ های موجود در لایه های زمین بر شرایط تولید آب معدنی، طعم و میزان ترکیبات آن تاثیرگذار است. اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید انواع آب معدنی را به صورت عمده خریداری کنید توصیه می کنیم به سراغ مراکز پخش آب معدنی بروید. در این مراکز امکان خرید به صورت عمده برای شما وجود خواهد داشت.


تفاوت آب معدنی با آب آشامیدنی

قطعا مهم ترین تفاوتی که میان انواع آب معدنی و آب آشامیدنی ساده وجود دارد املاح آن است. آب آشامیدنی و آب تصفیه شده دلیل عبور از فیلترهای مختلف، املاح خود را از دست می دهند و می توان گفت که هیچ ارزش غذایی برای افراد ندارند. تفاوت دیگری که میان این دو نوشیدنی وجود دارد نحوه تولید آن هاست.

اگر مطالب قبلی وب سایت ما را دنبال کرده باشید به خوبی می دانید که نحوه تولید آب معدنی به چه صورت است. این آب بعد از انتقال از منابع طبیعی به کارخانه، از فیلترهایی عبور می کند که صرفا آلودگی های فیزیکی آن را حذف می کند. در این پروسه هیچ گونه تغییر شیمیایی بر روی ماهیت آب انجام نخواهد شد. بعد از عبور آب معدنی از فیلتر، شاهد استریل کردن آن هستیم. معمولا از اشعه هایی مانند UV استفاده می شود. در مرحله آخر نیز پر کردن بطری ها انجام می شود و محصول روانه بازار می شود.

با توجه به اینکه انواع آب معدنی وجود دارد و هرکدام برای بدن خواص منحصر به فردی دارد در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.آب‌های معدنی طبیعی با خلوص در منبع و محتوای مواد معدنی ثابت مشخص می‌شوند. معیارهای مختلفی برای شناسایی انواع آب معدنی وجود دارد، آنالیزهای شیمیایی-فیزیکی (دما، چگالی، pH، رادیواکتیویته، و غیره)، آنالیزهای شیمیایی (بقایای خشک، درجه سولفیرومتریک، گازهای محلول و غیره) و مشخصات کلی (رنگ، طعم، شفافیت و غیره).

بر اساس میزان نمک کل بر حسب گرم پس از تبخیر آب در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (بقایای خشک)، آب‌های معدنی را می‌توان به صورت زیر دسته بندی کرد: آب‌هایی با محتوای معدنی بسیار کم، آب‌هایی با محتوای معدنی کم، آب‌هایی با مواد معدنی متوسط. بر اساس ترکیب یونی، آب‌های معدنی را می‌توان به صورت زیر دسته بندی کرد: آب‌های بی کربنات، آب‌های سولفاته، کلرید سدیم یا آب نمک، آب‌های گوگردی و غیره. با توجه به این پارامترها، آب‌های معدنی را می‌توان به صورت زیر طبقه بندی کرد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد